Caroline Svedbom Safira Exclusive Ring Classic Drop - Silver Night

Caroline Svedbom
Specialpris 346 kr Ordinarie pris 595 kr
Slutsåld

Beskrivning

Exklusivt För Safira! Den perfekta färgen till säsongens alla festligheter! Passa på idag, eller ångra det imorgon. Finns i komplett set.

Art. Nr
100018104515
Enhet
St
Märke
Caroline Svedbom
Material
Mässing
Höjd
1,0 mm
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Swarovski
Färg sten
Svart
Insida
Rak
Measurement Stone
17,0 mm
Antal stenar
1

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.