Cha-Cha-Cha Black Trendy Gold Plated Earrings

Safira Trend
Specialpris 90 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

De perfekta tofs-örhängena för dina vardagsoutfits är här. Våra Cha-cha-chas i silver har en liten, men synlig och stilfull design som kommer göra att du är i topp när det gäller mode. Och den bästa nyheten är att du kan få dem i gult, rött, vitt, grönt, blått och även svart!

Art. Nr
030200204
Enhet
Par
Märke
Safira Trend
Kollektion
Colour My World
Material
Guldpläterat silver
Höjd
90 mm
Bredd
25 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.