Cluse La Garçonne Gold Black/Scarlet Red

Cluse
Specialpris 450 kr Ordinarie pris 899 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Vår La Garçonne-kollektion är ikonisk för kvadratiska boett och minimalistiska designdetaljer. Ung och lekfull, med en blinkning åt vintage. Denna scarletröda och guldfärgade klocka uttrycker sofistikering. Den guldmetalliska boetten ger denna modell extra övertygelse.

Art. Nr
CL60009
Material
Mässing, Läder
Clockwork
Quartz
Dial
Gold
Märke
Cluse
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Gold
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.