Cluse La Roche Petite Rose Gold Black Marble/Black 33 mm

Cluse
Specialpris 194 kr Ordinarie pris 1299 kr
Slutsåld

Beskrivning

La Roche Petite klocka Utformad som en hyllning till ens egen unikhet, har en äkta svart marmor urtavla som produceras från en rå sten. Varje bit av marmor har en naturlig, one-of-a-kind, ådring mönster, vilket gör varje La Roche Petite klocka helt unik. Något mindre än modeller av Cluses regelbundna La Roche samling så har denna modell en 33 mm rostfritt stål boett med en matt roséguld finish och en svart läderrem för ett djärvt och elegant utseende.

Art. Nr
CL40104
Märke
Cluse
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
33 mm
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose;Black
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.