Cluse La Roche Petite Strap Black/Gold

Cluse
Specialpris 150 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Hög kvalitets läderband i svart med guldspänne, skräddarsydd för La Roche Petite klockkollektionen och utrustad med en enkel klick på / av-system. Remmen är också lämplig för Minuit samlingen.

Art. Nr
CLS412
Enhet
St
Märke
Cluse
Material
Läder
Färg
Gold;Black
Bredd
16 mm
Längd
17-22 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Gold
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.