Cluse Minuit La Perle Rose Gold White Pearl/Nude 33 mm

Cluse
Specialpris 269 kr Ordinarie pris 899 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Enkelheten av pared-back design. Utsmyckningen av pärlemor. Den svala tjusningen av roséguld. Smidig och sensuell, romantisk och drömlik. Påminner oss att tiden är den största lyxen.

Art. Nr
CL30059
Material
Metall
Clockwork
Japanese Quartz Movement
Dial
Pearl White
Märke
Cluse
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rosegold
Färg
Pink
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
33 mm
Strap
Genuine leather
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.