Cluse Minuit Mesh Rose Gold/White 33 mm

Cluse
Specialpris 665 kr Ordinarie pris 949 kr
Slutsåld

Beskrivning

Cluses Minuit kollektion hyllar stjärnklara nätter och eleganta afton-looks. Den delikata utformningen av denna fjäderlätta klocka gör den till det perfekta tillbehöret för ett modernt, men ändå subtilt resultat. Klockan har en 33 mm boett där vitt kombineras med roségulddetaljer för att skapa en vacker minimalistisk klocka. Bandet kan lätt bytas ut, så att du kan anpassa din klocka.

Art. Nr
CL30013
Material
Metall
Clockwork
Japanese Quartz Movement
Dial
Eggshell white
Märke
Cluse
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose
Height Watch Case
7 mm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
33 mm
Strap
Stainless Steel Mesh Strap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.