Cluse Triomphe Silver Bicolour Mesh

Cluse
Specialpris 329 kr Ordinarie pris 1099 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ihop-parade elegans som balanserar elementen och omdefinierar reglerna för mix och matchning. En T-bar detalj för att skapa en elegant silhuett - med en försiktig metallisk glittrande boett som fångar ljuset och lockar ögat.

Art. Nr
CL61001
Märke
Cluse
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
33 mm
Urtavla
White
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Silver;Rose
Height Watch Case
7,5 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Stainless Steel Mesh Strap
Bredd band
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.