Daniel Wellington Belfast Man Klocka Rosé 40 mm

Daniel Wellington
1499 kr
Daniel Wellington Belfast Man Klocka Rosé 40 mm

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

De klassiska och visuellt rika färgerna från NATO-bandet framhäver på ett snyggt och stilrent sätt den minimalistiska och tidlösa äggskalsvita urtavlan på det här armbandsuret. Den här klockan är, oavsett tillställning, ett garanterat samtalsämne. Daniel Wellingtons ultratunna (6mm) armbandsur passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om du ska på en formell tillställning eller om du ska ha en avslappnande dag med nära och kära. Med de utbytbara remmarna kan du även enkelt se till att du har ett nytt unikt armbandsur alla dagarna i veckan.

Art. Nr
0113DW
Material
Roséguld
Clockwork
Quartz Japan citizen 1L22 movement.
Dial
Eggshell white
Kollektion
Classic
Märke
Daniel Wellington
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rosegold
Färg
Blue;Red;White
Height Watch Case
6 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
14-22 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
40 mm
Strap
Natostrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.