Daniel Wellington Classic Petite York Rose White 32 mm

Daniel Wellington
Specialpris 224 kr Ordinarie pris 1499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Med tidlösa attribut som en 6 mm tunn boett, en äggskalsvit urtavla och ett mörkbrunt krokodilpräglat klockarmband i italienskt läder är Classic Petite York en klassisk klocka som överlever alla trender.

Art. Nr
DW00100176
Märke
Daniel Wellington
Material
Läder, Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz Japan Movement
Diameter
32 mm
Urtavla
White
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose;Brown
Height Watch Case
6 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-19 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Italian leather
Bredd band
14 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.