Daniel Wellington Classic Petite York Silver Black 32 mm

Daniel Wellington
Specialpris 209 kr Ordinarie pris 1399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Det krokodilpräglade mörkbruna klockarmbandet i Italienskt läder och den sofistikerade svarta urtavlan gör Classic Petite York till en klocka att älska i många år framöver.

Art. Nr
DW00100182
Märke
Daniel Wellington
Material
Läder, Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz Japan Movement
Diameter
32 mm
Urtavla
Black
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Silver;Brown
Height Watch Case
6 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-19 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Italian leather
Bredd band
14 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.