Daniel Wellington Dapper Reading Klocka Silver 34 mm

Daniel Wellington
Specialpris 210 kr Ordinarie pris 1399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Dapper Reading 34mm har designats för att vara enkel och ledigt elegant med ett svart läderarmband i krokodilskinnsutförande, äggskalsvit urtavla och ultratunn boett på 6 mm i silver eller roséguld. Med sofistikerade detaljer som djupblå visare, romerska siffror och datumvisare är Dapper Reading inte bara ett perfekt komplement till varje välutrustad garderob utan passar även alla stilar och åldrar.

 

Art. Nr
DW00100117
Märke
Daniel Wellington
Material
Läder, Roséguld
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz Japan Movement
Diameter
34 mm
Urtavla
Eggshell white
Kollektion
Dapper
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Silver
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-19 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.