Daniel Wellington Dapper St Mawes Klocka Silver 34 mm

Daniel Wellington
Specialpris 420 kr Ordinarie pris 1399 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Eleganta och sofistikerade Dapper St Mawes är en stilmässigt perfekt avvägd klocka som följer dig från morgon till kväll, från kontoret till cocktailpartyt. Det vackra St Mawes-läderarmbandet har kombinerats med en smäcker boett i silver eller roséguld, vilket gör den till en lätt och ledig klocka i alla sammanhang. Med sofistikerade detaljer som djupblå visare, romerska siffror och datumvisare är Dapper St Mawes inte bara ett perfekt komplement till varje välutrustad garderob utan passar även alla stilar och åldrar.

Art. Nr
DW00100095
Märke
Daniel Wellington
Material
Läder, Roséguld
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz Japan Movement
Diameter
34 mm
Urtavla
Eggshell white
Kollektion
Dapper
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Brown
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-19 cm
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.