DW Nottingham Man Silver Nato Armband

Daniel Wellington
Specialpris 36 kr Ordinarie pris 239 kr
DW Nottingham Man Silver Nato Armband
Slutsåld

Beskrivning

Material: Tyg (Nylon) Färg: blå/vit/grön färg på spänne: Silver Länk: 20 mm bred Storlek: One size Natobanden är utbytbara!

Art. Nr
0408DW
Enhet
St
Märke
Daniel Wellington
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Nylon
Färg
Blue;Green;White
Bredd
20 mm
Längd
14-23 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Silver
Model
Nottingham
Strap
Natostrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.