Edblad Armband Crinkle Matt Steel

Edblad
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 249 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Designen av serien Crinkle är inspirerad av veckade och organiska former. Crinkle armband har den fina dekorationen fäst i en nätt kedja, här i matt stål. Kombinera gärna med ringen till och andra delar ur serien Crinkle.

Art. Nr
109373
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Steel
Längd
15-18 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
20 mm
Yta
Matt
Bredd hänge
20 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.