Edblad Armband Crinkle Opal Matt Steel

Edblad
Specialpris 420 kr Ordinarie pris 599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

I serien Crinkle Opal har vi lagt till fina ljusrosa stenar till de matta ståldekorationerna, vilka är inspirerade av veckade och organiska former. Crinkle Opal armband är ett riktigt festsmycke och kombineras med andra delar ur serien Crinkle Opal för en komplett outfit.

Art. Nr
109381
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Guld
Bredd
20 mm
Längd
15-19 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Opal
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.