Edblad Barley Örhängen Studs Gold

Edblad
199 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Barley är säsongens hjärta som du bär vid alla tillfällen. Här har vi ett ett par fina studs med ett mindre hjärta som också är anpassat för barn med ett kortare stift, här i blank 14K guldplätering. Barley är en fin present till både mor och dotter. Dekorationens storlek 5x5 mm, stiftets längd 8 mm är anpassat för både barn och vuxna. Blank 14K guldplätering på rostfritt stål. Nickelsäkert

Art. Nr
120081
Enhet
Par
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Guld
Höjd
5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.