Edblad Diana Ring Clear Crystal Steel

Edblad
Slutsåld

Beskrivning

Prinsessan Diana har med sin utstrålning och eleganta klassiska stil, fått ge namn åt vår serie Diana. Diana ring har en stor klar Swarovskikristall infattad i blankt rostfritt stål på skenan, vilken har en rundad insida. På sargen runt dekorationen är Edblads logo präglad. Diameter 8 mm, höjd 5 mm, skenans storlek 2x2 mm. Swarovskikristaller, blankt rostfritt stål. Nickelsäkert.

Art. Nr
116612
Enhet
St
Märke
Edblad
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Stainless steel
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.