Edblad Halsband Alpine Steel 80 cm

Edblad
Specialpris 225 kr Ordinarie pris 449 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Alpine halsband har två fina zick-zackdekorationer med klara stenar som är fästa i en tunn kedja. Alpine är här i blankt stål. Kombinera gärna med matchande örhängen.

Art. Nr
101817
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Steel
Bredd
1 mm
Längd
80 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
42 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.