Edblad Halsband Bazaar Necklace Long Steel 84,5-87 cm

Edblad
Specialpris 74 kr Ordinarie pris 499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Bazaar är halsbandet med många små blanka plattor som ger ett livfullt och spännande intryck. Här ett långt halsband i blankt stål.

Art. Nr
11730030
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Steel
Bredd
4 mm
Längd
84,5-87 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
4 mm
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
4 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.