Edblad Halsband Ida Short Cz Steel 40 cm

Edblad
Specialpris 59 kr Ordinarie pris 399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Halsbandet Ida har två hopsatta ringar, den stora ringen har stenar på sidan och den lilla har fått stenar runt hela kanten. Det gör att Ida får en fin lyster av stenar och blankt stål.

Art. Nr
78874
Enhet
St
Märke
Edblad
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Stainless steel 316L
Färg
Steel
Längd
40 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
15+25 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Thickness Pendant
3 mm
Bredd hänge
15+25 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.