Edblad Halsband Monaco Mini Short Steel 40 cm

Edblad
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Klassiska Monaco från Edblad, här i det korta halsbandet mini. Monaco mini har en blank stålring med klara stenar placerade på insida. Fint att kombinera med ett längre halsband från Edblad.

Art. Nr
78767
Enhet
St
Märke
Edblad
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Stainless steel 316L
Färg
Steel
Längd
40 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
12 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Thickness Pendant
4 mm
Bredd hänge
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.