Edblad Halsband Winter Multi Gold 47 cm

Edblad
Specialpris 490 kr Ordinarie pris 699 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Snöflingor är symboler för vintern och här har vi just de krispiga flingorna i Edblads fantastiska serie Winter. I detta statementhalsband får du alla storlekar på snöflingor i en designkombination som ger ett häftigt festsmycke.

Art. Nr
106456
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Guldpläterat stål
Färg
Guld
Längd
43-47 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
30 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
30 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.