Edblad Örhänge Monaco Small Gold

Edblad
Specialpris 59 kr Ordinarie pris 399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Det här är en mellanstor modell av Edblads klassiska örhänge Monaco. Här i guld och med de gnistrande stenarna på hela insidan av örhänget. Monaco small passar till allt och är en uppskattad present.

Art. Nr
115972
Enhet
Par
Märke
Edblad
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Stainless steel 316L
Färg
Guld
Höjd
27,0 mm
Bredd
4 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.