Edblad Örhänge One Studs Steel

Edblad
249 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

One är fyra små studs med symbolerna venus, kors, hjärta och sten, här i blankt stål. Skapa din personliga kombination för ett eller flera hål i öronen. STORLEK PÅ HJÄRTAT 5X4 MM, KORS OCH VENUSSYMBOL 3X5 MM OCH KULAN 2 MM I DIAMETER. KUBISK ZIRKON, BLANKT ROSTFRITT STÅL. NICKELSÄKERT.

Art. Nr
109319
Enhet
Par
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Steel
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.