Edblad Slipshållare Line Black/Steel

Edblad
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Slipsklämman i serien Line är så elegant i sin enkelhet. Den urfasad linjen i stål ger en snygg effekt i den svarta färgen, en riktig klassiker. Kombinera gärna med andra delar ur serien Line.

Art. Nr
41630078
Enhet
St
Märke
Edblad
Material
Stainless steel
Färg
Steel
Höjd
5,0 mm
Bredd
51 mm
Leveranstid
1 arbetsdag
Yta
Matt
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.