Emma Israelsson, Armband Silver Diamond 18 cm

Emma Israelsson
Specialpris 149 kr Ordinarie pris 995 kr
Slutsåld

Beskrivning

Vår unika skinande diamant i silver som armband. Fantastiskt fint att bära ensam men fungerar lika bra att mixa med andra armband.

Art. Nr
brace030
Enhet
St
Märke
Emma Israelsson
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
18 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Height Pendant
12 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
13 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.