Emporio Armani Dam Smartwatch Hybrid Rose 36 mm

Emporio Armani
Specialpris 1948 kr Ordinarie pris 3895 kr
Slutsåld

Beskrivning

Emporio Armani Connected Hybrid Smartwatch kombinerar den dynamiska stilen av Emporio Armani och fördelarna med dagens bärbara teknik. Synkad till din mobil så har denna smartwatch alltid synk med tiden vart du än reser. Smartwatchen trackar också automatiskt din sömnaktivitet och gör att du kan sätta upp diskreta filtrerade notifikationer. Du kan även koppla upp din musik så du kan starta, stoppa och byta låtar på klockan. Denna Hybrid Smartwatch är smyckad med vita kristaller på urtavlan och ett sju-länkat klockarmband i rostfritt stål.

Denna smartwatch funkar till både Android OS 4.3+ & iOS 9.0+. Instruktionsbok ingår.

Art. Nr
ART3026
Material
Stainless steel
Clockwork
Hybrid Smartwatch
Dial
Silver
Märke
Emporio Armani
Enhet
St
Sten
Kristaller
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose
Height Watch Case
14 mm
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
36 mm
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.