Emporio Armani Damklocka Silver 32 mm

Emporio Armani
Specialpris 1848 kr Ordinarie pris 3695 kr
Slutsåld

Beskrivning

Damklocka från Emporio Armani i rostfritt stål. Urtavlan är smyckad med vackra kristaller.

Art. Nr
AR1908
Märke
Emporio Armani
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
32 mm
Urtavla
Silver
Enhet
St
Sten
Kristaller
Color Ring
Silver
Färg
Silver
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.