Emporio Armani Herrklocka Krokodilläder Svart 40 mm

Emporio Armani
Specialpris 1598 kr Ordinarie pris 3195 kr
Slutsåld

Beskrivning

Klocka från Emporio Armani i rostfritt stål med kronograf och band i krokodilläder.

Art. Nr
AR1737
Märke
Emporio Armani
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
40 mm
Urtavla
Black
Enhet
St
Color Ring
Black
Färg
Black
Height Watch Case
10 mm
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.