Flamenco Yellow Trendy Silver Earrings

Safira Trend
299 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Gör dig redo med våra läckra tofs-örhängen Flamenco. Dessa skönheter i silver kommer fascinera även de som bryr sig minst, bara med sin skönhet. Ha dem på dig när du jobbar eller på dansgolvet, oavsett var du hamnar så bör du inte bli förvånad över uppmärksamheten du får på grund av dem. De kommer i alla dessa härliga färger: röd, svart, vit, gul, blå och grön.

Art. Nr
030100208
Enhet
Par
Märke
Safira Trend
Kollektion
Colour My World
Material
925 sterling silver
Färg
Gul;Silver
Bredd
22 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.