Förlovningsring i förgyllt stål med hängande sten, rak 2 mm

Safira Classic
376 kr
Slutsåld

Beskrivning

Förlovningsring i stål med välvd insida. Ringen är förgylld i roséguld och har en vacker hängande sten. Material: Stainless Steel 316L Bredd: 2 mm Höjd: 1,5 mm Sten: Cubic Zirconia

Art. Nr
103-6-1-2-2
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Stainless steel 316L
Färg
Rose
Höjd
1,5 mm
Bredd
2 mm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Insida
Välvd
Measurement Stone
2,0 mm
Antal stenar
1
Utsida
Rak
Yta
Blank
Vikt
1,5 g
Form sten
Rund
OBS
Ångerrätt gäller ej för produkter med tydlig personlig prägel, som graverade produkter.
Safira Included
Gratis Storleksändring, Garanti (2 år), Försäkrad leverans, Fri gravyr

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.