Förlovningsring i Titan matt, rak 8 mm

Safira Classic
752 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Förlovningsring rak i Titan med en snygg matterad yta. Bredd: 8 mm Höjd: 2,2 mm En grov Förlovningsring som ger ett massivt och stabilt intryck på fingret. Ringens insida är välvd för att ringen ska vara behaglig på fingret.

Art. Nr
5-6-0-8-1
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Titan
Höjd
2,2 mm
Bredd
8 mm
Leveranstid
Graverad och skickad inom 24h
Insida
Välvd
Utsida
Rak
Yta
Matterad
Vikt
4,64 g
OBS
Ångerrätt gäller ej för produkter med tydlig personlig prägel, som graverade produkter.
Safira Included
Gratis Storleksändring, Garanti (2 år), Försäkrad leverans, Fri gravyr

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.