Förlovningsring Schalins 92-4 14k roséguld

Schalins Ringar
Specialpris 2393 kr Ordinarie pris 2816 kr
Förlovningsring Schalins 92-4 14k roséguld

Customization

OBS. Leveranstiden för denna produkt kan inte påskyndas av valbara leveranssätt i kassan. Leveranstiden för produkten är det som står i beskrivningen.
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Förlovningsring från Schalins Ringar kupad i 14k roséguld. Bredd: 4 mm Höjd: 1,4 mm Ringens insida är välvd för att ringen ska vara behaglig på fingret.

Art. Nr
92-4 14KROSA
Enhet
St
Märke
Schalins Ringar
Kollektion
Schalins Klassisk
Material
Roséguld
Höjd
1,4 mm
Bredd
4 mm
Leveranstid
ca 1-2 veckor
Insida
Välvd
Karat
14k
Utsida
Kupad
Yta
Blank
Vikt
3,29 g
OBS
Ångerrätt gäller ej för beställningsvaror som guld-, vigsel- eller förlovningsringar. De tillverkas unikt efter val av storlek och gravyr.
Safira Included
Gratis Storleksändring, Garanti (2 år), Försäkrad leverans, Spårbar leverans, Ringask, Fri gravyr, Informationsbroschyr

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.