Förlovningsringar 18k guld

Våra förlovningsringar i 18k guld håller hög kvalité vad gäller form och utseende. I alla aspekter är dessa ringar tillverkade för att uppnå perfektion. Varje ring tillverkas unikt efter just er beställning. Samtliga ringar i 18 karat bär ansvarsstämplar och äkthetsstämplar som garanterar dess äkthet. När ni köper er förlovningsring i 18 karat guld hos oss bjuder vi på valfri gravyr av ringens insida. Om ni har några funderingar tveka inte att höra av er till vår kunniga kundtjänst. Om ni är osäkra på storlekar kan ni gärna läsa vår storleksguide.

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 1222 produkter

Du har sett 36 av 1222 produkter

-%

Schalins Venus Förlovningsring Linda 18k guld

Venus by Schalins

3799 kr
-%

Förlovningsring Schalins 92-3 18k guld

Schalins Ringar

2732 kr
-%

Förlovningsring Schalins 238-3 18k guld

Schalins Ringar

3249 kr
-%

Förlovningsring 18k guld, kupad 3 mm - Selected

Safira Ringar

1799 kr
-%

Förlovningsring 18k tvåfärgat guld, kupad 4 mm x 1,4 mm

Safira Ringar

4299 kr
-%

Förlovningsring Schalins 87-3 18k guld

Schalins Ringar

1734 kr
-%

Förlovningsring Schalins 290-5 18k Röd/Vitguld

Schalins Ringar

7369 kr
-%

Förlovningsring Schalins Turin 5 18k Röd/Vitguld

Schalins Ringar

5644 kr
-%

Förlovningsring Schalins Turin 18k Röd/Vitguld

Schalins Ringar

4436 kr
-%

Förlovningsring Schalins 252-3,5 18k guld

Schalins Ringar

4011 kr
-%

Förlovningsring 18k vitguld, kupad 7 mm x 2,8 mm

Safira Ringar

17199 kr
-%

Förlovningsring 18k vitguld, kupad 7 mm x 1,9 mm

Safira Ringar

11599 kr
-%

Förlovningsring 18k vitguld, kupad 6 mm x 2,4 mm

Safira Ringar

14599 kr
-%

Förlovningsring 18k roséguld, kupad 7 mm x 2,8 mm

Safira Ringar

12799 kr
-%

Förlovningsring 18k roséguld, kupad 7 mm x 1,9 mm

Safira Ringar

8599 kr
-%

Förlovningsring 18k roséguld, kupad 6 mm x 2,4 mm

Safira Ringar

10799 kr
-%

Förlovningsring 18k tvåfärgat guld, kupad 4 mm x 1,4 mm

Safira Ringar

3699 kr
-%

Förlovningsring 18k guld, kupad 6 mm x 2,4 mm

Safira Ringar

10299 kr
-%

Förlovningsring 18k guld, kupad 7 mm x 1,9 mm

Safira Ringar

8599 kr
-%

Förlovningsring 18k guld, kupad 7 mm x 2,8 mm

Safira Ringar

13799 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 1222 produkter

Du har sett 36 av 1222 produkter

Förlovningsringar 18k guld

Exklusiva och lyxiga förlovningsringar i 18k guld

För att äkta guldsmycken ska få en hög beständighet och kvalitet måste de blandas med andra material, så kallad legering. Våra förlovningsringar i 18k guld är den högsta guldhalt vi erbjuder och det är ovanligt att tillverka smycken med högre guldhalt än så eftersom det vore opraktiskt. 24 karat guld är den högsta guldhalt som finns, där 24/24 delar är av äkta guld. 24k guld är dock oerhört mjukt och opraktiskt att tillverka smycken av eftersom de genast skulle få repor och bli oformliga. För dig som vill ha det mest exklusiva materialet för dina förlovningsringar kan vi rekommendera 18k guld, hög guldhalt och hög kvalitet. Förutom att vi på Safira erbjuder ett brett utbud av förlovningsringar i 18k guld har vi även ett stort sortiment av vackra vigselringar i samma guldhalt eller lägre. För dig som vill ha högsta kvalitet, högsta guldhalt och vacker design på dina förlovningsringar är det här du hittar dem. Vi erbjuder både olika guldtyper och designer, allt för att du och din partner ska kunna hitta ringar som tilltalar er personliga stil och era preferenser.

Hög guldhalt

18k guld är oftast det finaste du kan hitta bland smycken i Sverige. För att du ska vara säker på att du alltid får den kvalitet du betalar för kommer samtliga av våra 18k guldringar med äkthetsstämplar och ansvarsstämplar. Vi bjuder dessutom på valfri gravyr när det beställer förlovningsringar i 18k guld hos oss. På vissa släta guldringar har vi möjlighet att lägga gravyren på ringens utsida om du skulle föredra det, något som ger en annorlunda tvist. Kolla gärna in våra andra gravyrsmycken, ett stort och varierat sortiment för dig som gillar mer personliga smycken.

Vitt, rosé eller traditionellt?

När du är på jakt efter förlovningsringar i 18k guld kommer du snabbt märka att det inte bara finns gult guld att välja bland, vi erbjuder dessutom roséguld och vitguld. Både rosé- och vitguld är guld som legerats med andra material för att uppnå ett nytt resultat. Roséguld blandas ofta med både koppar, silver och palladium medan vitguld också kan blandas med dessa material fast andra mängder och ofta även med en ytbehandling i rhodium. Även om guldet blandats (legerats) med andra metaller är guldhalten fortfarande densamma, 18k. För dig som söker en förlovningsring utöver det vanliga är just roséguld ett bra tips. Guldets rosaskimrande färg är tilltalande och vacker även med ädelstenar. Dessutom kan du enkelt matcha roséguld tillsammans med både silver, stål, titan och gult guld, kombinationerna är många. Vill du se alla våra ringar i roséguld? Vi har flera modeller och prisklasser att välja bland.

Personliga ringar för just dig

En förlovningsring är mer än bara en ring, det är ett föremål som symboliserar din kärlek till din partner och vice versa. Samtidigt är en förlovningsring något som ni ska bära hela livet, något som kommer att följa med på era resor, äventyr och värdefulla stunder. Detta betyder såklart att ringen bär med sig ovärderliga minnen. När du och din älskade ska välja ut ringar kan du vara säker på att de blir unika för just er. Vi på Safira bjuder på en valfri gravyr när ni beställer 18k guldringar från oss. Dessutom tillverkas era ringar speciellt för just er. Se till att ni får exakt den storlek ni ska ha genom att förbeställa våra ringmått. Dessa är billiga och perfekta att testa under ett par dagar för att se vilken storlek som känns bäst. Vi har även en lättförståelig storleksguide som kan vara bra att kolla igenom. Känner du att det är svårt att välja? Kanske kan vi på Safira hjälpa dig med rådgivning! Hör gärna av dig till oss så kan vår kunniga personal hjälpa dig välja rätt, svara på frågor och guida dig i valet!