Förlovningsringar Guld

Förlovningsringar

 

Handla tryggt med SAFIRA INCLUDED som ingår när du köper ringar hos oss.* Gratis Storleksändring. 2 års garanti. Försäkrad & spårbar leverans. Informationsfolder.
*Gäller alla ringar utom Flemming Uziel, Love Poem, Safira Wedding & Safira Journey.

 

Fallande ordning
Filter

36 av 1058 produkter

Du har sett 36 av 1058 produkter

Förlovningsring Schalins 28-4 9k guld

Schalins Ringar

1327 kr

Förlovningsring Schalins 92-5 9k guld

Schalins Ringar

1994 kr

Förlovningsring 18k guld, kupad 4 mm

Safira Ringar

2499 kr

Love Poem Förlovningsring Poe 18k Guld

Safira Love Poem

2299 kr

Love Poem Förlovningsring Alighieri Herr 18k Guld

3499 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 1058 produkter

Du har sett 36 av 1058 produkter

Förlovningsringar Guld Förlovningsringar

Förlovningsringar i guld – en tidlös klassiker

Förlovningsringar och vigselringar är något vi människor använt i många århundraden och om det är ett material som använts flitigt under hela perioden, så är det guld. Förlovningsringar i guld är tidlösa, eleganta, vackra och lyxiga. Att just guldringar är ett av de populäraste valen är inte särskilt konstigt. För dig som vill ha en tjusig förlovningsring som kommer att hålla sin design, sitt utseende och sin karaktär år efter år, så är det guldring som gäller. Kolla också gärna in våra vigselringar i guld för att se vilka förlovningsringar som kan passa till dessa. Vi erbjuder förlovningsringar i guld i mängder av designer. Här kan du hitta både enklare och stilrena modeller men även mer dekorativa och detaljrika ringar för dig som föredrar det.

Klassiskt och elegant

Det är något kungligt över guld. Denna ädelmetall har fascinerat och lockat människor i tusentals år. Förutom att guld har använts som en betalning under många hundratals år, har det även alltid funnits i just smycken. När du vill ha en förlovningsring som håller sin kvalitet hela livet och som aldrig blir omodern är just guld ett bra tips. Dessutom kan du utan problem matcha din guldring med andra material, exempelvis silver eller vitguld. Kolla gärna in våra andra förlovningsringar i silver för att se vad som kan passa, något du hittar här. När du är på jakt efter en förlovningsring i guld erbjuder vi på Safira många varianter. Vi har bland annat samlat populära varumärken som Schalins och Flemming Uziel, och givetvis vårt eget varumärke Safira. Du kan utan problem hitta förlovningsringar som faller in i den prisklass du vill förhålla dig till. För att snabbare hitta det du söker kan du filtrera sökningen efter en viss prisklass eller lägsta till högsta pris och tvärtom.

Guld – en unik ädelmetall

Guld är en eftertraktad ädelmetall som också är ett grundämne. Med det menas att guld endast består av just guld, ett ämne. Det är alltså inte blandat med något annat ämne. Däremot kan du idag köpa guldringar i olika karat, exempelvis 9, 14 eller 18. Ju högre karat, desto högre mängd rent guld. Idag blandar man nämligen ut rent guld med exempelvis koppar för att göra metallen mer lättarbetad och även för att göra metallen hårdare. Guld är faktiskt ett relativt mjukt material, åtminstone om man jämför med andra ädelmetaller. Detta kan vara en fördel eftersom guld formar sig och är enkelt att arbeta med. Är du intresserad av andra lyxiga ädelmetaller? Varför inte kolla in våra platinaringar? Vi erbjuder mängder av olika modeller, både lyxiga med äkta diamanter eller enklare ringar.

Med eller utan diamant?

Just förlovningsringar kan vara både stilrena och enkla i sin design men även prinsesslika med en stor diamant. Beroende på vad du och din partner gillar samt vilken prisklass ni vill lägga er i, finns förlovningsringar i guld med äkta diamanter. Om du inte attraheras av stenar och diamanter men ändå vill ha detaljer på ringen kan vi tipsa om att förlovningsringar med mönster, frost eller med kuperad form. Dessa drar blicken till sig även om de inte har en sten eller diamant. Vill du få mer inspiration och bra idéer inför köpet av förlovningsringar? Kolla i så fall in våra exklusiva kollektioner, du hittar dem här. Vi erbjuder tre egna kollektioner och en kollektion där vi samarbetat med det populära smyckesföretaget Schalins. Ett sista tips när det kommer till att välja ut förlovningsringar i guld är att verkligen lita på magkänslan. Visst, det är alltid bra att gå igenom för- och nackdelar när det kommer till material och design, men i slutändan är det du och din partner som ska trivas med ringarna hela livet. Välj de som du fastnar för direkt.