Fossil Disc Drop Rose Örhänge

Fossil
Specialpris 89 kr Ordinarie pris 595 kr
Slutsåld

Beskrivning

Med det bästa av det förflutna som uppdateras för den moderna kvinnan så lägger Fossils glänsande droppörhängen just den rätta mängden gnista till vilken look som helst.

Art. Nr
JF01737791
Enhet
Par
Märke
Fossil
Material
Roséguldpläterat stål
Färg
Rose
Höjd
22,0 mm
Bredd
13 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Pearl
Mother of Pearls
Shape Pearl
Round
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
3 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.