Fossil Virginia Rose-Tone Stainless Steel Damklocka 30 mm

Fossil
Specialpris 209 kr Ordinarie pris 1395 kr
Slutsåld

Beskrivning

Glänsande stål möter dramatisk glitz-made för moderna sofistikerade och vintageentusiaster lika, du kommer inte att kunna leva utan Fossils ständigt eleganta Virginia. Denna Virginia klocka har också en trehandsmekanism på ett rostfritt stålarmband. Med Fossils Just-O-Matic stängning kan du självjustera storleken på Virginia's band eller armband, vilket gör den till den perfekta presenten som hon kan bära direkt!

Art. Nr
ES3284
Märke
Fossil
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
30 mm
Urtavla
White
Enhet
St
Sten
Cubic zirconia
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose
Height Watch Case
9 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
18,5 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless Steel Mesh Strap
Bredd band
7 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.