Gant Jubileumsutgåva Park Hill III Grey/Black Strap Rose Herrklocka 42 mm

GANT
2490 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

GANT firar sju decennier av innovativ design med en ny kollektion klockor i specialutgåva. Varje klocka levereras i en exklusiv jubileumsbox som framhäver hantverket och klockans karaktär. Den rombformade logotypen har varit ett kvalitetstecken ända sedan GANT började sin verksamhet. GANT fortsätter att följa deras passion för kvalitet med mottot Vi slutar aldrig att lära oss – precis som vi gjort i mer än 70 år

Art. Nr
G105011
Material
Läder, Stainless steel
Clockwork
Quartz
Dial
Grey
Märke
GANT
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rose
Färg
Black
Height Watch Case
12 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-21 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
42 mm
Strap
Leatherstrap
Bredd band
18 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.