Gant Park Hill Day-Date II White Strap Rose/Brown Herrklocka 43 mm

GANT
Specialpris 687 kr Ordinarie pris 2290 kr
Slutsåld

Beskrivning

Elegant, klassisk och tidlös klocka från GANT och det perfekta komplementet till en stilfull garderob. GANTs klockor genomsyras av deras passion för kvalitet, innovation och ett utsökt hantverk.

Art. Nr
G121006
Märke
GANT
Material
Läder, Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
43 mm
Urtavla
White
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Color Ring
Rose
Färg
Brown
Height Watch Case
12 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
15-21 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Leatherstrap
Bredd band
20 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.