Gravyrsmycken

Alla Safira’s graverade smycken har prisgaranti och snabb leveranstid. Vi är unika med våra graverade smycken och den extremt snabba leveranstiden. När Du köper gravyr smycken hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering. För att gravyren ska nå bästa resultat utan att texten riskeras att bli för lång använd ert sunda förnuft kopplat till smyckets storlek och de begränsningar vi satt. Leveranstiden är 1 arbetsdag även med gravyr!

Letar du efter ett personligt smycke till en man?
Kika in vårt unika utbud av Herrsmycken!

Har du frågor om våra smycken med gravyr kontakta gärna vår kunniga kundservice – Vi vet!

Fallande ordning
Filter

36 av 256 produkter

Du har sett 36 av 256 produkter

Armband med valfri gravyr, Figarolänk i stål

Safira Classic

319 kr

Halsband Ängel med gravyr - silver

Safira Classic

269 kr

Armband i Äkta Läder 22 cm

Safira Classic

321 kr

Armband i Äkta Läder 19 cm

Safira Classic

321 kr

Hjärta i 925 Silver med valfri gravyr, 18 mm

Safira Classic

239 kr

Eliquis-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

2-delad Pusselbit i silver med gravyr

Safira Classic

299 kr

2-delat Hjärta i silver med gravyr

Safira Classic

359 kr

Armband i Äkta Läder 3-flätad 21 cm brunt

Safira Classic

429 kr

Armband i Svart Läder med vit söm 22 cm

Safira Classic

179 kr

Hänge av Hjärta med gravyr - 9k guld

Safira Classic

733 kr

Waran-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 20 mm

Safira Classic

299 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 16 mm

Safira Classic

229 kr

Armband i stål med valfri gravyr - 21 cm

Safira Classic

329 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 256 produkter

Du har sett 36 av 256 produkter

Gravyrsmycken

Gravyrsmycken som förmedlar ett budskap

Säg det med ett smycke! Våra gravyrsmycken finns i både guld och silver i alla tänkbara varianter. Genom att själv bestämma vilken text du vill ha graverad blir det mycket enkelt att ge bort personliga smycken till vänner och familj. Kanske vill du unna dig själv något? Gravyrsmycken med sitt eget namn var väldigt populärt för ett tiotal år sedan, och nu är trenden det tillbaka! Eller har du kanske ett datum som betyder extra mycket för dig? Ge dig själv ett vackert silverarmband med datumet graverat eller någon annan typ av gravyrsmycke. Är du på jakt efter en vacker ring med gravyr? Vi erbjuder mängder av snygga ringar i alla tänkbara designer. Hitta din favorit här! Gravyrsmycken är perfekta presenter. Tack vare att du själv får bestämma budskap är de tacksamma att ge bort till exempelvis studenten, jubilaren eller när du och din partner firar årsdag. Välj mellan trendiga, tidlösa och klassiska halsband, armband och ringar!

Viktiga smycken

Ett smycke kan ha fler funktioner än att bara vara vackert, det kan faktiskt vara livsviktigt. Våra medicinbrickor kan göra all skillnad i världen om du skulle råka ut för något. En medicinbricka kan exempelvis förmedla ett budskap om att du använder en viss medicin. Skulle du bli akut sjuk och inte själv kunna berätta att du tar en viss medicin kan sjukhuspersonalen se det på ditt gravyrsmycke. Välj din egen gravyr om du inte hittar rätt sorts medicinbricka i sortimentet. Känner du någon som har en särskild sjukdom? Varför inte överraska med våra medicinbrickor. Det är en omtyckt och omsorgsfull gest. Har du redan en berlock eller ett graverat hänge men saknar kedja? Kolla gärna in vårt utbud med kedjor och länkar, här kan du garanterat hitta något som passar. Vi erbjuder kedjor i många längder och olika varianter, exempelvis kul-, pansar- och ankarkedjor samt läderband och äkta guldkedjor, för att nämna några.

Guld eller silver?

Det kan vara svårt att välja ut ett material på smycken som du vill ha. Både guld och silver är exklusiva och tidlösa material som passar till det mesta. Kanske har du någon favorit bland de båda ädelmetallerna? En del anser att guld passar bättre på sommaren när huden är fräscht solkysst, andra menar på att det inte spelar någon roll, det är ändå bara en smaksak. Vi på Safira erbjuder exklusiva och lyxiga gravyrsmycken i både silver och guld, de flesta av våra olika produkter kan du få i båda materialen. Kom även ihåg att vi erbjuder mängder av smycken i andra metaller, till exempel roséguld och titan. Kolla in våra ringar i palladium, ett riktigt fint material med häftiga egenskaper!

Personligt och unikt med gravyrsmycken

Att leta rätt på personliga och unika gåvor kan vara riktigt svårt. Du vill säkert ge bort något som både kan komma till användning och kännas speciellt. Genom att ge bort ett gravyrsmycke slipper du krångla, smyckena finns i många varianter och prisklasser och fungerar perfekt till både tjejer som killar och dessutom i alla åldrar. Sätt dina egna ord på smycket eller välj ett kort citat som känns passande. Att gravera in datum och initialer är också fint och ger smycket en personlig men samtidigt diskret touch. Letar du efter presenter för ett särskilt tillfälle? Då ska du kolla in vårt sortiment för speciella tillfällen. Här har vi samlat både gåvor som passar perfekt till fars och mors dag, alla hjärtans dag, konfirmationen och julafton, för att nämna några. Få inspiration till fina presenter och passa på att unna dig själv något från vårt breda sortiment. Du kan alltid räkna med det bästa priset hos oss – vi har Sveriges lägsta prisgaranti. Dessutom behöver du inte vänta länge på leverans, vi levererar oftast inom 1 dag.