Alla Gravyrarmband

Armband med gravyr

Fallande ordning
Filter

36 av 65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter

-%

Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband Classic 19 cm Roséguldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 1019 kr Ordinarie pris 1199 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter

Alla Gravyrarmband Armband med gravyr

Alla gravyrarmband hittar du hos oss

Vackra, tidlösa och personliga – här hittar du alla gravyrarmband i vårt sortiment! Ett personligt armband med en unik gravyr är uppskattat av både män och kvinnor, oavsett ålder. I vårt sortiment kan du välja mellan flera typer av armband, exempelvis läder-, silver- och stålarmband. Vi erbjuder även guldpläterade armband för dig som föredrar det. Ett armband ger din outfit det där lilla extra, en detalj runt handleden som drar blickarna till sig. Beroende på vilken stil du gillar har vi både tuffa och rockiga läderarmband med en silverbricka men även tunnare och mer feminina armband som med fördel kan bäras tillsammans med andra armband. Att matcha armband med en trendig klocka brukar bli väldigt snyggt. Om du gillar den sofistikerade och stilrena looken kanske en svart klocka med gulddetaljer tillsammans med ett armband med silverkedja kan vara passande? Vi erbjuder även tunna och snirkliga armband som endast glittrar till i solen. För att ditt smycke ska kännas unikt och personligt för just dig kan du välja en egen gravyr. Vi på Safira bjuder på gravyr av en sida och hinner oftast gravera och leverera inom 1 dag. Om du har bråttom med presenten kan du alltså få smycket på expressleverans!

Olika dagar, olika stilar

Att variera sig är roligt och något du kan göra ofta med hjälp av olika accessoarer och smycken. Våra personliga armband passar perfekt när du vill ta din outfit till nya höjder. Under sommaren kan ett läderarmband vara supersnyggt tillsammans med solbrända ben, en silvrig klocka och glittrande ringar. Hösten och vintern brukar vara årstider för mer sofistikerade kläder och accessoarer. Kolla gärna in våra armband i stål, riktigt snygga och stilrena!

I vårt utbud av personliga armband kan du hitta både silver- och stålarmband, färgskillnaden är diskret men stål drar mot ett gråare håll medan silver går mot en mer vit färg. Matcha gärna med ringar i stål, en riktigt snygg kombination!

Vackra doppresenter – personliga armband

Är du bjuden på dop? Det kan vara klurigt att hitta lämpliga och passande gåvor för bebisar som ska döpas. Ofta ger man bort vackert porslin eller fina smycken, saker som barnet kan ha glädje av när de blir större. Vi på Safira erbjuder söta och vackra gravyrarmband för barn, dessa kommer med en gullig detalj som exempelvis en pytteliten jordgubbe. Alla gravyrarmband för dop kan du exempelvis göra personliga med dopdatumet, barnets namn eller "Lycka till". Få mer inspiration och smarta idéer genom att kolla in alla våra gravyrsmycken. Här kan du kolla in vad man kan skriva på smycken. I vårt sortiment av alla gravyrarmband erbjuder vi varierade stilar. Samtidigt går det väldigt bra att kombinera och matcha våra olika material med varandra. Ett stilrent stålarmband fungerar exempelvis perfekt med ett flätat läderarmband. Den röda tråden är att även läderarmbanden har någon form av metall där gravyren hamnar. Alla gravyrarmband från oss på Safira håller högsta kvalitet. Vi erbjuder gedigna material som äkta silver, hållbart stål och riktigt tåligt läder. Det här är smycken som kan förgylla ditt liv, år efter år. Vi erbjuder något för alla smaker, oavsett vilket material du föredrar. Du kan enkelt sortera din sökning högst upp. Här kan du fylla i om du vill visa produkter i ett särskilt material, i en viss prisklass eller från ett speciellt varumärke.

Trygg handel och Nordens snabbaste leverans

När man erbjuder Nordens snabbaste leverans måste man få skryta lite! Vi på Safira arbetar alltid hårt för att kunna leverera våra kundbeställningar så fort som möjligt, oftast på 1 dag. Detta gäller även om du vill beställa med gravyr. Dessutom har vi Sveriges lägsta prisgaranti, något som alltid garanterar dig det lägsta priset på alla våra smycken. Läs mer om vår prisgaranti här för att veta mer!