Övriga armband med gravyr

Armband med gravyr

Fallande ordning
Filter

11 av 11 produkter

Fallande ordning
Filter

11 av 11 produkter

Övriga armband med gravyr Armband med gravyr

Här hittar du övriga armband med gravyr

Här hittar du vårt övriga utbud av armband med gravyr! Våra övriga armband med gravyr håller hög kvalitet och kommer i många färger och former. För dig som letar efter något mer personligt, kreativt och unikt, har vi ett stort urval av vackra och kvalitativa smycken att gå igenom. Våra övriga armband med gravyr finns ibland annat läder, 18 karat guld, silver och vitguld. Dessutom kan du välja mellan breda, platta, smala och varianter med flera rader! Vill du ha något mer stilrent och sofistikerat? I så fall rekommenderar vi att du tar en titt på våra vackra stålarmband med gravyr. Dessa andas lyx och exklusivitet och passar perfekt till både kvinnor och män. Med den personliga gravyren sätter du pricken över i:et, vi på Safira bjuder på en sidas gravyr. Skulle du vilja ha ett längre budskap eller skriva fler namn på samma smycke? Det går jättebra att lägga till flera sidors gravyr, det kostar en extra avgift som du ser på respektive smycke. Med en personlig gravyr kan du enkelt göra våra övriga armband med gravyr personliga, romantiska eller passande som vänskapssmycken. Smycken som armband uppskattas av de flesta och särskilt när de har en personlig gravyr. Få inspiration av vårt noga utvalda urval och beställ dina favoriter redan idag!

Färgglatt eller nedtonat?

Våra övriga armband med gravyr finns att tillgå i många varianter och designer. Vi erbjuder flera fina färger, bland annat turkost och lila men här finns även mer diskreta och mer nedtonade armband i svart läder. Just svart tillsammans med silver är en oslagbar kombination som de flesta gillar. Här kan du hitta flera läckra läderarmband, både tunnare och bredare, raka och flätade.

Kolla vilka olika silverhängen som erbjuds. Vi har bland annat övriga armband med gravyr med ett runt, rektangulärt eller hjärtformat hänge. Här placeras sedan din unika gravyr. Om du vill ha plats för mer gravyr eller om du exempelvis vill gravera in alla barnens namn, kan vi rekommendera våra armband med fyrstavar. Dessa silverstavar har alltså fyra sidor vilket också innebär att de har plats för fyra namn. Våra övriga armband med gravyr går utmärkt att matcha med andra accessoarer och smycken. Kolla in våra snygga och trendiga klockor för att se vad som kan passa. Även ett läderarmband tillsammans med en läcker guldring kan bli effektfullt. Hos oss på Safira kan du hitta alla sorters smycken du kan tänkas behöva, dessutom i alla prisklasser och material.

Övriga armband med gravyr för alla tillfällen

Det bästa av allt när det kommer till gravyrsmycken som dessa armband, är att de är helt personliga. Idag kommer det ständigt nya trender som folk hakar på men för dig som söker något mer individuellt och unikt, är gravyrsmycken perfekt. Dessa smycken kommer att betyda något för dig eftersom du själv fått välja budskapet. Beroende på om du letar efter en present eller om du helt enkelt vill unna dig själv ett vackert smycke, finns det flera gravyrer som kan passa. För gåvor kan peppande ord vara fint att gravera, exempelvis ”Good Luck”, ”Nr 1” eller ”I love you”. Ska du däremot ge dig själv ett armband kan du säkert komma på andra sorters gravyrer och textrader som fungerar bättre. För att du ska slippa vänta på din beställning jobbar vi på Safira riktigt effektivt. På endast 1 dag kan vi leverera ditt smycke, till och med när du vill ha en personlig gravyr. Vi måste få skryta lite i alla fall, vi har ju trots allt Nordens snabbaste leveranstid. Dessutom har vi även Sveriges lägsta prisgaranti, bra att veta! Har du några funderingar gällande storlek, materialval eller något helt annat? Vår kundsupport arbetar för din skull och hjälper gärna till med att besvara frågor.