Silverarmband med gravyr

Armband med gravyr

Fallande ordning
Filter

32 av 32 produkter

-%

Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband Classic 19 cm Roséguldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 1019 kr Ordinarie pris 1199 kr
-%

Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband 21 cm i nylon och Roséguldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 1079 kr Ordinarie pris 1799 kr
-%

Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband 21 cm i nylon och guldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 1079 kr Ordinarie pris 1799 kr
-%

Thomas Sabo, Love Bridge Förgyllt Gravyrarmband med vita stenar 21 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 2549 kr Ordinarie pris 2999 kr
-%

Thomas Sabo, Love Bridge Förgyllt Gravyrarmband med vita och rosa stenar 17,5 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 1499 kr Ordinarie pris 2999 kr
-%

Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband med Obsidian Och Svarta Stenar 17,5 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo

Specialpris 999 kr Ordinarie pris 1999 kr
Fallande ordning
Filter

32 av 32 produkter

Silverarmband med gravyr Armband med gravyr

Silverarmband med gravyr – kvalitet, design och utstrålning

Tidlösa smycken är de bästa smyckena. Här hittar du vårt sortiment av vackra silverarmband med gravyr! Silver är ett eftertraktat och lyxigt material som håller sin kvalitet och sin karaktär år efter år. Dessutom passar ädelmetallen perfekt till såväl kvinnor som män. Framför dig väntar ett stort utbud av trendiga smycken, alla kan göras personliga med dina ord. Välj bland olika priser, designer och länkar och hitta silverarmband med gravyr som känns precis rätt för dig. Glöm inte att kolla in våra läderarmband med gravyr, dessa är riktigt snygga att kombinera med våra silverarmband. Vi erbjuder även armband i stål och guld- samt rosépläterade varianter. De flesta personen uppskattar att få smycken i present eftersom de känns lite lyxigare och finare än många andra presenter. Samtidigt kommer gedigna och kvalitativa smycken alltid till användning. Om du är osäker på vad personen i fråga tycker om, är ett silverarmband med gravyr perfekt. Anledningen? Våra armband i äkta silver kommer i en mycket stilren, modern och samtidigt tidlös design. Detta gör att de utan problem kan smälta in i en persons unika stil och komplettera den på ett bra sätt.

Vitt, strålande och tidlöst

Silver, finns det egentligen något bättre? Denna unika ädelmetall har tilltalat oss människor i tusentals år och gör det än idag. En av anledningarna till varför denna blänkande och vitsilvriga metall är så omtyckt världen över beror på dess unika egenskaper. När solljuset faller på silver reflekteras nära 100 % av det i metallen. Detta är en av silvrets egenskaper som gör att det ser så blänkande och vitt ut, det "suger åt sig" solen. Under tusentals år har just silver använts till alla möjliga saker, förutom till smyckestillverkning använde man ofta silver till prydnadsföremål i hemmet men även i armén.

Alexander den Store tros ha använt sköldar i äkta silver till sin armé, något som gav dem stor tur i fälttåget mot makedonierna. Anledningen? Motståndararmén blev totalt bländade när Alexanders armé kom springande i det gassande solljuset.

Silverarmband i olika design

Alla gillar vi olika och det är just därför vi har samlat ett brett sortiment av silverarmband med gravyr. Om du också älskar denna ädelmetall kan du kolla in alla våra silversmycken. Vi erbjuder både ringar, halsband, örhängen och manschettknappar i äkta silver. Våra silverarmband med gravyr kan du köpa i diverse utseenden, från tjocka pansarlänkar till tunna kedjor och allt däremellan. På våra silverarmband sitter det olika typer av silverbrickor, här placeras sedan din gravyr. Gravyren gör smycket personligt och du väljer helt själv vad som ska skrivas. I sortimentet kan du hitta alla tänkbara trender från oss på Safira, men även det populära varumärket Thomas Sabo finns att tillgå.

Trender och material

När det kommer till smyckestrender är det alltid något nytt på gång. Att ständigt hänga med i modets skiftningar är svårt, det kan vara smartare att satsa på tidlösa smycken som våra silverarmband med gravyr. Silver är ett gediget material som aldrig tycks bli omodernt. Därtill har det givetvis "uppstått" nya metaller som blivit populära. En av dessa är roséguld. Framför dig kan du faktiskt hitta flera snygga armband i silver som blivit pläterade i just roséguld. Roséguld, precis som namnet antyder, har en rosaskimrande färgton som är mycket tilltalande. Gillar du materialkombinationer? I så fall kanske du gillar våra silverarmband med gravyr med sötvattenspärlor? Kombinationen är slående vacker! För fler smycken med pärlor kan du kolla in olika varianter av vackra pärlsmycken, otroligt fina att ge bort som present till någon du tycker om. När du handlar hos oss på Safira handlar du alltid tryggt. Vi bjuder på en sidas gravyr och ser till att ha smycket färdigt inom 1 dag. Behöver du hjälp eller rådgivning? Vår kunniga support hjälper gärna till att svara på dina frågor!