Stålarmband med gravyr

Armband med gravyr

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Stålarmband med gravyr Armband med gravyr

Stålarmband med gravyr – tidlösa trender

Letar du efter smycken som känns trendiga men samtidigt unika? Då kan du garanterat hitta något du gillar här. Vi har samlat ett stort och brett utbud med vackra stålarmband med gravyr. Stål är ett material som är känt för sin hårda och tåliga karaktär, sin vackra färg och unika lyster. Vi erbjuder fantastiska smycken i stål som passar minst lika bra till kvinnor som till män. Här kan du välja mellan flera varianter för att hitta något som passar. Matcha gärna med en snygg klocka för att sätta pricken över i:et. Vad många gillar med just stål är att materialet passar perfekt att kombinera med väldigt kontrastrika material som bland annat färgstarka gummiremmar eller naturfärgat läder. Kontrasten av hårt mot mjukt är tilltalande och passar de flesta. Ett tips är att matcha ett kraftigt stålarmband med gravyr tillsammans med en sofistikerad klocka med läderarmband. Kombinationen är vansinnigt snygg! Kolla även in vårt sortiment av stålringar, det blir givetvis snyggt att matcha stål med stål! Letar du efter unika gåvor till din partner? Stålarmband med personlig gravyr kan passa vem som helst, allt handlar om vad du väljer att gravera. Fundera på vad du vill säga till din partner och sätt ord på smycket! En mer personlig gåva är svårt att hitta.

Stål – spännande egenskaper

Att stål används till diverse saker råder det inga tvivel om. Förutom att metallen är mycket populär till smycken används den även flitigt till olika konstruktioner som har höga krav på beständighet och korrosion. Det finns flera typer av stål, bland annat rostfritt stål, något som ofta används till olika kökstillbehör som knivar och maskiner. Även gjutstål, byggnadsstål och verktygsstål är vanliga typer. Det stål som vi oftast använder till våra smycken är rostfritt stål, ett mycket vackert material med en unik lyster och glans. Färgen drar mot det gråsilvriga hållet.

Till skillnad från silversmycken som ofta känns mer vackra och exklusiva kan stål kännas mer rockigt och tufft på grund av att färgen drar mer åt det gråa hållet snarare än mot det vita som silver. Kolla gärna in våra silversmycken för att se skillnaden. Andra material som påminner om stål och silver är vitguld, palladium och platina. Platina är en av världens mest eftertraktade metaller och skiner med sin silvervita färg. Få material är lika vita i nyansen som just platina.

Pläterade stålarmband

Våra stålarmband med gravyr finns i flera färger, inte bara stålgrå. Här kan du hitta trendiga rosépläterade armband som glänser i rosametallic. Vi har även äkta guldplätering! Kombinationen av stål och guld är otroligt smakfull och vacker. Som du själv kan se i sortimentet känns guldpläterat stål exklusivt och lyxigt. Jämför gärna äkta guldsmycken med våra guldpläterade stålarmband för att få en känsla för nyansskillnader och se vad du föredrar. Om du hittat en metallplätering du gillar kan du matcha stålarmbandet med exempelvis ringar eller halsband i roséguld och guld.

Smycken med personlighet

Smycken med personlighet, det låter spännande! Sätt dina egna ord på ditt armband genom att komma på en fyndig, smart, romantisk eller rolig gravyr. Beroende på om armbandet är en gåva eller om du ska ge det till dig själv kan du gravera många olika saker. I romantiskt syfte skulle en gravyr kunna vara ”Jag älskar dig”, ”Min älskling” eller ”Mitt allt”, medan om du ger smycket till dig själv istället kan vara ditt namn, ett fint ord eller ett betydelsefullt datum. Eftersom våra stålarmband med gravyr håller mycket hög kvalitet kan du utan problem använda dem år efter år, genom hela livet. Stål är en tacksam metall eftersom du enkelt kan matcha den med andra material och färger. Testa dig fram genom att byta ut klockan, addera ringar i andra material och kombinera med andra sorters armband.