Budskapssmycken Guld

Gör ditt Budskapssmycke i Guld unikt och personligt hos oss. Vi har smycken med budskap i Guld med gravyr för alla tillfällen. Du väljer helt själv din personliga text, en text med ett budskap, ett namn eller kanske en hälsning. Alla Budskapssmycken i Guld bär äkthetsstämplar.

Fallande ordning
Filter

36 av 44 produkter

Du har sett 36 av 44 produkter

Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm
-%

Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm

Safira Classic

719 kr
Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld
-%

Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld

Safira Classic

1019 kr
Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 18 mm
-%

Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 18 mm

Safira Classic

1249 kr
Halsband, Fyrkant med gravyr 18k Guld
-%

Halsband, Fyrkant med gravyr 18k Guld

Safira Classic

1998 kr
Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 20 mm
-%

Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 20 mm

Safira Classic

1559 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 44 produkter

Du har sett 36 av 44 produkter

Budskapssmycken Guld Budskapssmycken

Budskapssmycken i guld – lyxiga gåvor

Födelsedagar, julklappar, mors dag och alla hjärtans dag – det spelar ingen roll vilket högtidligt tillfälle det gäller, budskapssmycken i guld är alltid uppskattat. Här kan du välja bland många vackra smycken, både olika prisklasser och hängen. Vi erbjuder perfekta konfirmationspresenter men även gåvor som du kan ge en vän eller dig själv. Guld är en vacker ädelmetall som har mycket karaktär. Våra budskapssmycken i guld är prisvärda och håller samtliga högsta kvalitet – allt för att du ska kunna använda dem hela livet. Missa inte vårt breda urval av noga utvalda budskapssmycken i silver, dessa kan också passa bra som presenter. Det bästa av allt när det kommer till budskapssmycken i guld är att det är du som bestämmer gravyren. Med det sagt kan du skriva allt från ett peppande ord till ett viktigt datum. Eller så kan du skriva ditt turnummer, dina husdjurs namn eller titeln på din favoritlåt – du bestämmer! När du väl valt ut en passande gravyr och ett fint budskap till smycket graverar vi på Safira det och levererar inom 1 dag. Så har du bråttom med paketen behöver du inte oroa dig, vi löser det!

Smycken att bära hela livet

Guld är en metall som tilltalat människor så länge som det funnits civilisationer. Den blänkande och lyxiga metallen med sin djupa färg, är otroligt trollbindande och passar både män, kvinnor och barn. Framför dig finns smycken gjorda i 18 karat guld, det är den högsta guldhalt man gör smycken av. Att tillverka smycken av rent guld, det vill säga 24 karat, är väldigt opraktiskt eftersom guld är mjukt. Smyckena hade blivit repiga direkt. Våra budskapssmycken är fina att ge till vänner och familj eftersom de betyder något.

Du kan förmedla ett viktigt budskap, påminna din familj att du älskar dem eller berätta för din vän hur mycket hon eller han betyder för dig. Med ett personligt budskap kan du glädja någon hela livet. Vi på Safira erbjuder även gravyrsmycken, något som kan vara bra att kolla in för idéer och inspiration.

Påminn dig själv

Har du gått igenom en tuff period på sista tiden? Eller försöker du uppnå ett träningsmål? Oavsett hur din livssituation ser ut kan det ibland vara bra med en påminnelse om att du är på rätt väg, ett peppande budskap. Varför inte ge dig själv ett vackert budskapssmycke i guld? Välj en text, ett ord eller ett datum som betyder något. Några exempel är bland annat "Stay strong", "Keep going" eller "Styrka" – ord som kan få dig att kämpa på lite till även om det känns jobbigt.

Fin symbolik

Att våra budskapssmycken i guld förmedlar något fint råder det inga tvivel om. Men även själva formen på smycket har sin symbolik. I vårt sortiment kan du välja bland både änglar, kors, cirklar och hjärtan, alla har de en vacker och betydande symbolik. Att korset står för hopp och att hjärtat symboliserar kärlek känner nog de flesta till. Men har du koll på vad cirkeln betyder? Många anser att cirkeln står för beskydd, trygghet och odödlighet. Fina symboler som med fördel kan vara passande som present. Kom ihåg att ett budskapssmycke inte endast måste graveras in med ett citat, ett djupt budskap eller ett peppande ord. Att bara gravera in sitt eget namn blir mycket vackert och fint. Eller kanske ditt födelsedatum? Bland våra budskapssmycken i guld kan du hitta vackra guldhängen på både guldkedja eller på läder. Olika materialkombinationer är vackert, matcha eller mixa som du själv vill. Vi erbjuder många andra kedjor och länkar som du kan kolla in i vårt sortiment. Kanske föredrar du en tunnare eller bredare kedja? Du väljer själv hur du vill ha det. När du väl beställt ditt smycke dröjer det oftast inte mer än en dag innan du har det i handen.