Budskapssmycken Silver

Gör ditt Budskapssmycke i Silver unikt och personligt hos oss. Vi har smycken med budskap i silver med gravyr för alla tillfällen. Du väljer helt själv din personliga text, en text med ett budskap, ett namn eller kanske en hälsning. Alla Budskapssmycken i Silver bär äkthetsstämplar.

Fallande ordning
Filter

4 av 4 produkter

Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 18x1,5 mm

Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 18x1,5 mm

Safira Classic

329 kr
Bitsäkert Hjärta 30 mm i 925 Sterling Silver

Bitsäkert Hjärta 30 mm i 925 Sterling Silver

Safira Classic

325 kr
Fallande ordning
Filter

4 av 4 produkter

Budskapssmycken Silver Budskapssmycken

Prisvärda budskapssmycken i silver

Har du också svårt att hitta en present som känns klockren? Att leta rätt på personliga presenter är faktiskt inte det enklaste, det är många saker som ska stämma. Dels vill du säkert att presenten kan komma till användning och att den håller hög kvalitet, samtidigt ska mottagaren gilla den. Våra budskapssmycken i silver är perfekta presenter eftersom de passar till alla! Det spelar ingen roll om det är morfar eller syrran som fyller år, om det är julafton eller alla hjärtans dag. Du bestämmer själv vad smycket ska förmedla och betyda. Vi på Safira bjuder på en sidas gravyr, här kan du skriva ett kort meddelande, ett peppande ord eller ett datum. Vill du hellre köpa ett exklusivt smycke i guld? Kolla in våra budskapssmycken i guld för mer inspiration. Ett budskapssmycke är ett väldigt vackert smycke som kommer i flera varianter och modeller. Här erbjuder vi bland annat silvercirklar med kristallbollar, stilrena stavar i äkta silver och fina runda och hjärtformade hängen. Alla smycken här går att få med gravyr och det är också vad som gör sortimentet så unikt. Fundera på om du vill ha ett smycke i modern och minimalistisk design eller om du gillar mer dekorativa och klassiska modeller, vi har något för alla smaker.

Säg ditt hjärtas mening

Med ett budskapssmycke i silver kan du säga ditt hjärtas mening, oavsett om det är att du älskar någon eller om du vill visa din uppskattning. Du kan själv lägga till flera sidors gravyr om ditt meddelande är längre än vad som får plats på en sida. Kanske vill du gravera in dina barns namn på en fyrstav i silver? Lägg då till så många sidor som behövs, resultatet blir mycket vackert.

För dig som vill överraska föräldrarna på exempelvis mors- eller fars dag, kan du istället ta en titt här för att se vårt stora sortiment av just mors- och farsdagpresenter. Vi har samlat många passande smycken som garanterat gör dina päron glada. I vårt utbud av budskapssmycken kan du enkelt beställa vackra och kvalitativa smycken för varje tillfälle. Om du exempelvis är på jakt efter den perfekta konfirmationspresenten kan du vara säker på att vi erbjuder något passande. Kolla exempelvis in de läckra armbanden från populära Sahara. Dessa har en färdig gravyr med texten "Keep The Faith" ett mycket vackert budskap för en konfirmand. Vi erbjuder även vackra silverkors som du själv kan gravera med exempelvis ett datum eller ett namn. I vårt utbud av budskapssmycken är vi glada över att kunna erbjuda vackra materialkombinationer. Här finns fantastiska silverhängen som hänger på en kraftig läderrem, vi har även kedjor och länkar i silver i olika varianter. Om du vill ha ett hänge med en särskild kedja kan du köpa till en extra. Då kan du byta och variera dig som du vill.

En fin gåva till dig själv

Alla gåvor måste inte vara till presenter till andra, ibland är det kul att få unna sig själv något fint. Kanske har du något särskilt mantra du lever efter eller ett särskilt minne som alltid gör dig på bra humör? Beställ ett budskapssmycke med en gravyr som känns rätt för just dig och bär smycket nära hjärtat. När du känner dig nere eller stressad kan du kolla på smycket och påminnas av budskapet. Eftersom vi på Safira erbjuder ett stort och varierat sortiment av budskapssmycken kan det kännas svårt att hitta exakt det du söker. Men med hjälp av våra filtreringsfunktioner kan du enkelt sortera sökningen utifrån pris, varumärke, material och liknande. När du väl har hittat det perfekta smycket dröjer det bara 1 dag innan du har det i handen. Vi har Nordens snabbaste leveranser, det måste vi väl få skryta lite med ändå!