Guld - Cirklar

Gravyrsmycken Guld

Fallande ordning
Filter

29 av 29 produkter

Fallande ordning
Filter

29 av 29 produkter

Guld - Cirklar Gravyrsmycken Guld

Guld – cirklar

Guld… En av mångas favoritmetaller och också en ädelmetall som vi på Safira älskar. För dig som söker efter smycken som har det där lilla extra och som känns exklusiva och lyxiga, är våra guld-cirklar något för dig. Våra smycken håller högsta kvalitet och tillverkas alltid med precision, detta för att de ska nå upp till de kvalitetskrav som vi har. En äkta guld-cirkel är något som passar både killar och tjejer och som kan ges bort till olika tillfällen. Förutom födelsedagar passar gravyrsmycken i guld perfekt även som julklapp, konfirmationspresent eller på morsdag. Hos oss behöver du inte lägga en förmögenhet på vackra smycken. Vi erbjuder guld-cirklar i alla prisklasser och i många varianter, allt för att våra kunder ska kunna hitta något som känns perfekt. Guld-cirklar är stilrena och vackra precis som de är men genom att dessutom lägga till en personlig gravyr blir smyckena personliga och unika för just dig. Du får chansen att sätta din egen prägel på smycket! Om du vill unna dig själv något fint mitt i vardagen kan våra guld-cirklar passa perfekt. Välj en gravyr med ditt eget namn eller födelsedatum eller skriv något. Kanske vill du ha ett guldsmycke som din turamulett? Då kan en gravyr med ordet ”Luck”, ”Tur” eller ”Lycka” vara passande. Få inspiration genom att scrolla igenom hela vårt sortiment av gravyrsmycken.

Cirkeln – en vacker symbol

Visste du att symbolen cirkel har flera betydelser? Bland annat står den för odödlighet, den går bara runt och runt. Det är en fin betydelse att bära som ett smycke. Andra menar på att cirkeln står för skydd, som en slags mur som skyddar det som finns inuti.

Vi erbjuder flera varianter av guld-cirklar, exempelvis helt solida eller med ett hål inuti. Längst den runda ytan kan du gravera in namnet på någon du älskar, exempelvis namnen på dina barn. Om du gillar symbolism erbjuder vi många andra gravyrsmycken i guld i form av figurer. Här kan du exempelvis hitta figurer av ankare, fjärilar och kors, alla står de för något fint och betydande. Kolla in våra gravyrsmycken i figurerför att se mer.

Personligt meddelande till någon du tycker om

Genom att applicera en alldeles valfri gravyr kan du enkelt anpassa guld-cirklar så att de passar personen du ska ge smycket till. Om du vill överraska din kära mor på morsdag kan du exempelvis ge bort ett vackert guldsmycke med texten ”Världens bästa mamma”, eller ”Du är bäst”. Till din älskade kanske texten ”I love you” eller ”min käresta” kan vara mer passande. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad du kan förmedla med våra gravyrsmycken. När du beställer vackra guld-cirklar från oss på Safira bjuder vi också på gravyren på den ena sidan av smycket. Om du skulle vilja ha gravyr även på den andra sidan går det naturligtvis också bra, då tillkommer en avgift. Vi erbjuder guld-cirklar i 18 karat guld, den högsta guldhalt man oftast tillverkar smycken av. Du kan lita på att våra smycken håller högsta kvalitet och att de kommer förgylla ditt liv år efter år. Vill du se alla våra guldsmycken? I vårt utbud kan du hitta allt från ringar och armband till vackra halsband och mycket mer. Kanske har du en viss budget att förhålla dig till när du letar efter vackra presenter? Använd vår filtrerings- och sorteringsfunktion så får du snabbare upp lämpliga resultat. Du kan sortera efter lägsta till högsta pris (eller tvärtom) eller välja att endast få upp förslag på smycken i en viss prisklass. När du väl placerat din beställning dröjer det oftast inte längre en 1 dag innan du får hem ditt graverade smycke.