Silver - Cirklar

Gravyrsmycken Silver

Fallande ordning
Filter

33 av 33 produkter

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 20 mm

Safira Classic

299 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 16 mm

Safira Classic

229 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 13 mm

Safira Classic

209 kr

Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 25x3 mm

Safira Classic

539 kr

Hänge med egen gravyr 925 Silver 25 mm

Safira Classic

339 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 18 mm

Safira Classic

279 kr
Fallande ordning
Filter

33 av 33 produkter

Silver - Cirklar Gravyrsmycken Silver

Silver – Cirklar

Vackra, tidlösa, eleganta och hållbara – letar du efter personliga smycken? Våra unika silvercirklar passar perfekt att ge bort som både födelsedagspresent, julklapp eller på mors dag. Gravyrsmycken formade som cirklar kan symbolisera många saker, exempelvis evighet. Få inspiration från våra vackra silvercirklar eller kolla in våra andra gravyrsmycken, vi på Safira har samlat ett brett utbud med smycken för alla smaker. Det är ganska svårt att leta reda på lämpliga gåvor, särskilt om de ska vara lite finare och unika. Men genom att köpa cirklar i silver med en personlig gravyr, kan du ge bort något som både kommer till användning och som samtidigt blir helt unikt för den personen. I vårt utbud kan du välja bland trendiga cirklar med personlig gravyr, dessa finns både med eller utan guldhjärta. Här finns även fasetterade hängen i rund form, perfekta för namngravyr eller datum.

Ge bort ett set

Våra gravyrsmycken finns i mängder av varianter och våra silvercirklar är väldigt populära. Det fina med dessa smycken är att du enkelt kan kombinera dem med annat. Ett litet hänge att hänga i halskedjan kan du bära hela livet. Matcha med vackra ringar, dessa hittar du här. Det blir även fint att ha ytterligare ett hänge på halskedjan, exempelvis kan du matcha en graverad silvercirkel med en silverstav eller liknande. Att överraska någon med smycken är alltid en god idé. Kanske vill du överraska din partner på alla hjärtans dag eller på er årsdag? Hos oss på Safira kan du enkelt hitta något originellt och unikt, välj en personlig gravyr! Kolla även in vårt utbud av presentaskar, dessa finns i många variationer och storlekar. Genom att slå in dina smycken i en fin ask blir gåvan mer speciell. Överlämna förslagsvis presenten under en fin middag, kanske med inslag av lite champagne och du har verkligen skapat en speciell kväll!

Unna dig själv

Ibland behöver smycken inte endast ges bort i present. Varför inte skämma bort dig själv med något fint? Våra silvercirklar är en utmärkt gåva att ge till dig själv. Dessa kan du gravera med ditt namn, ett betydande datum eller med ett kort citat som är viktigt för just dig. Att ha ett vackert silversmycke med ett budskap som verkligen betyder något för dig kan göra vardagen bättre! Varje gång du känner dig lite nere kan du ta en titt på ditt smycke och komma ihåg det viktiga budskapet. Ska du konfirmera dig? Varför inte ge dig själv en riktigt fin gåva? Vi erbjuder cirklar i silver med ett litet kors i äkta guld. Dessutom kan du lägga till en kort gravyr, exempelvis ”Faith”, ett datum eller ”4-ever”. Möjligheterna är många och det är du själv som bestämmer hur du vill ha det.

Ett för dig, ett för din vän

Vänskapssmycken är oerhört vackra och själva idén bakom är såklart väldigt fin. Vill du överraska din vän med en unik present? Varför inte beställa varsin silvercirkel med personlig gravyr? Eller ge bort ett fint armband och unna dig själv ett matchande, du hittar flera fina armband här. Våra silvercirklar är en perfekt idé för en födelsedag. Även om matchande vänskapssmycken är populärt när man är liten, är det minst lika härligt att bli överraskad med detta när man är äldre. Visa din bästa vän hur mycket han eller hon betyder för dig genom att ge bort en silvercirkel med en fin gravyr. Kanske det datum då ni första gången träffades? Om du inte minns den exakta dagen kan själva årtalet också vara fint att gravera. Vi på Safira har gjort det enkelt att hitta originella och personliga smycken. Våra silvercirklar med personlig gravyr är ett riktigt bra exempel på en mer speciell gåva. Om du beställer dina smycken idag tar det oss bara 1 dag att leverera. Dessutom erbjuder vi Sveriges lägsta prisgaranti!