Silverhalsband med gravyr

Halsband med gravyr

Fallande ordning
Filter

36 av 91 produkter

Du har sett 36 av 91 produkter

Halsband Ängel med gravyr - silver

Safira Classic

269 kr

Hjärta i 925 Silver med valfri gravyr, 18 mm

Safira Classic

239 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 20 mm

Safira Classic

299 kr

Hänge av Kors med valfri gravyr - silver

Safira Classic

259 kr

2-delad Pusselbit i silver med gravyr

Safira Classic

299 kr

Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 13 mm

Safira Classic

209 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 91 produkter

Du har sett 36 av 91 produkter

Silverhalsband med gravyr Halsband med gravyr

Personliga silverhalsband med gravyr

Silver är en ädelmetall som ofta drar blickarna till sig. Den unika lyster och glans som materialet är känt för gör sig väldigt fint i just smycken. Våra silverhalsband med gravyr är perfekta för dig som gillar silver och som dessutom tycker om när ett smycke har mer karaktär och personlighet. I sortimentet kan du välja bland många vackra och trendiga smycken, vi har bland annat halsband med hänge i form av hjärtan, brickor och cirklar. Vill du hellre bära guldsmycken? Vi har även ett stort utbud av vackra guldhalsband med gravyr för dig som föredrar det. Ett gravyrsmycke kan förmedla många känslor, från en kärleksförklaring till ett betydelsefullt datum som får dig att minnas glada stunder. Det roligaste är såklart att du själv får välja ut en text, ett datum eller ett namn som du vill bära nära hjärtat. Våra silverhalsband med gravyr är lämpliga för både kvinnor och män och finns att köpa i alla prisklasser. Kom ihåg att vi på Safira också bjuder på en sidas gravyr, det är inget du behöver stå för själv. Skulle du däremot vilja ha gravyr på fler sidor än en, kan du lägga till det mot en avgift. Personligen tycker vi att silverhalsband med gravyr passar utmärkt som present. I och med att du kan anpassa gravyren blir det också lätt att göra varje smycke unikt för mottagaren. Letar du efter en fin morsdagpresent? I så fall kan du ge bort ett silverhalsband med en silvercirkel. Gravera något i stil med ”Världens finaste”, ”Bästa mamman” eller ”Jag älskar dig”. Få inspiration och idéer om hur du kan tänka kring gravyren genom att kolla in vårt sortiment av gravyrsmycken.

Strålande som en stjärna – silvrets magiska egenskaper

Det är något alldeles speciellt med silver, något som får oss att fästa blicken på det glittrande materialet. Silver har faktiskt många fantastiska och nästan mystiska egenskaper.

Visste du att silver reflekterar nästan 100 % av solljuset? Du kanske själv har märkt att silverringar förvandlas till speglar och blänker något otroligt när du vistas utomhus? Detta kan ha varit en bidragande faktor till varför det gick så bra för Alexander den Store när han, tillsammans med sin armé, stred mot makedonierna. Under striden bar Alexanders armé sköldar i äkta silver. När de sprang ut mot motståndararmén träffade solens strålar silvret som i sin tur bländade armén totalt. Numer använder man dock silver främst till smycken…

Bär med dig det viktiga

Med våra silverhalsband med gravyr kan du alltid bära med dig det viktigaste – dina barn, din partner eller ditt husdjur. Genom att gravera in dina älskades namn på halsbandet kan du alltid ha dem med dig, även när du reser bort. Detta är en fin tanke som kan kännas extra bra när du väl saknar familjen. Bor du långt bort från dina föräldrar? Varför inte överraska dina föräldrar med varsitt silverhalsband med gravyr? Skriv in namnet på alla i familjen, detta kommer garanterat att uppskattas. Kolla gärna in våra andra silversmycken för att inte missa något fint. Vi erbjuder allt från armband och halsband till dekorativa ringar och mycket mer. Våra silverhalsband tillverkas alltid av äkta silver, det vill säga Sterling Silver 925.

Kvalitet, prisgaranti och råd

När du vill beställa smycken online hos oss på Safira kan du alltid känna dig trygg med att handla säkert. Vi erbjuder både prisgaranti och Nordens snabbaste leveranstid, allt för att du som kund ska känna dig bekväm med att handla hos oss. När du lagt din beställning på ett silverhalsband med gravyr, dröjer det oftast inte mer än 1 dag innan du har smycket hemma. Funderar du över storlek, skötsel eller något helt annat? I så fall får du gärna kontakta vår kundsupport som gärna hjälper till med allt från rådgivning till att svara på frågor.